ДЕСТИНАЦИИ

BOOK TRAVELS

НАЈДОБРИТЕ ПОНУДИ

само со Туристичка Агенција Орфеј

од 199€

Карневал

12 Месеци – 25години Туристичка Агенција Орфеј

од 309€

Нова Година

Будва

3

Ден

Нова ГОДИНА 2015 - хотел SPLENDID CONFERENCE & SPA RESORT *****

од 250€

Португалија

Бисерите на Португалија

од 380€

Нова Година

Париз

5

Ден

Париз - Нова година


од 299€

Нова Година

Нова Година во Венеција со директен лет од Скопје

Од

05-09 Декември

БЕЛГРАД И НОВИ САД од 05-09 Декември

од1499€

Нова Година

Miami-Bahamas-Dominican Republic-Virgin Islands Antigua-Guadeloupe-Antilles-Turks-Caicos Islands

од 99 €

Нова Година

Братислава / Виена - Нова Година

 

Лисабон-Португалија

од 250 € / 4 дена

- ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ЗА ПАКЕТ -

 • 1 ден 16. Декември (Вторник)

 • 2 ден 17. Декември (Среда) ЛИСАБОН

 • 18. Декември (Четврток) ЛИСАБОНИ ОКОЛИНАТА // СИНТРА – КАШКАИШ-КАБО ДА РОКА-ЕСТОРИЛ

 • 19. Декември (Понеделник16. Декември (Вторник) ЛИСАБОН

NEW YORK – 7Дена Нова Година

1149 / 7 дена

- ЦЕНА ПО ОСОБА -

 • 1Ден : Скопје – Њујорк 31/12/2014

 • 2Ден – 5 Ден :ЊУЈОРК( 01-04 Јануари 2015)

 • 6 и 7 Ден: Њујорк – Скопје (05 и 06 Јануари 2015 )

 • 9 Ден – 11 Ден: ЊУЈОРК

Париз-Нова Година

од 380€ / 5 дена

- ЦЕНА ПО ОСОБА -

 • Insert your text

 • 30. Декември (вторник) ПАРИЗ

 • Insert your text

 • 01. Јануари (четврток )ПАРИЗ – ДИЗНИЛЕНД

 • 02. Јануари (петок) ПАРИЗ – СКОПЈЕ

Незаборавно новогодишно крстарење

1499 / 12 дена

- ЦЕНА ПО ОСОБА -

 • 1 ДЕН : СКОПЈЕ-БЕЛГРАД ( 18 Декември 2014 )

 • 2 ДЕН : БЕЛГРАД – МАЈАМИ ( 19 Декември 2014)

 • 3 и 4 ДЕН : МАЈАМИ ( 20 и 21 Декември 2014)

 • 12 ДЕН: МАЈАМИ – БЕЛГРАД 02 Јануари 2015

 • Insert your text

СПЕЦИАЛНИ ПОНУДИ

изберете го вашиот одмор од соништата

New York-Крстарење по карибите- Мајами

од 31/12 до 17/01

17

DAYS

New York-Крстарење по карибите- МајамиСостанок на групата на аеродром Александар Велики - Скопје два часа пред полетување

RAIN 35 C°

2.099

 • 1.Ден- Скопје-Њујорк

 • 2-3 Ден – 01-02 Јануари 2015 Ден: ЊУЈОРК

 • 4-5 Ден : 03-05 Јануари 2015 ЊУЈОРК-МАЈАМИ

 • 06Ден : -06 Јануари Мајами–Крстарење по КАРИБИТЕ

 • 16 Ден / 16 ЈАНУАРИ 2015 : Мајами

 • 17Ден : 17 Јануари Скопје

Куба

Period

10

DAYS

КубаНајголемиот и во последно време најпосетуван карипски остров е дел од Големите Антили. Латино ритамот, пикантната кујна, рајските плажи, волшебните природни убавини,

SUN 25 C°

999 $

 • 1 ДЕН: Лет од Скопје или Белград за Хавана

 • 2-8 ДЕН: ВАРАДЕРО

 • 9 ДЕН : ВАРАДЕРО-ХАВАНА-СКОПЈЕ или БЕЛГРАД

 • 10 ДЕН : СКОПЈЕ / БЕЛГРАД

 •  

   

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress