orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Блог
Куба – светска дестинација за одмор и рекреација

Ништо не може да ве подготви за посета на овој фантастичен и возбудлив остров.

Зошто Њујорк е познат и како Големо јаболко?

Градот кој не спие на сите ни е познат и под ова необично име, а приказната за тоа како го добил тоа име е постара од што сте мислеле. 

Зошто Шпанија е број еден туристичка дестинација?

Барселона, Мадрид, Андалузија, Баскија... Буквално до утре би можеле да набројуваме..