orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Аранжмани
Велигден и 1-ви Мај во Венеција

ЦЕНА ЗА РАНА УПЛАТА ДО 25.03.2019:

259 евра (16.058 ден)

Редовна цена на аранжанот: 

339 евра   (21.018ден)

Најроматичните острови на светот: Атина-Санторини-Миконос (директен чартер лет)

Early booking (Рана резервација) до: 25.03.2019 299€ За сметување во апартмани/ Early booking (Рана резервација) до: 25.03.2019 399€ За сметување во Хотел со 3 звезди/ нокевање со појадок

Пролетни тури во БАРСЕЛОНА

Термини: 05-08 Април 2019  и 03-06 Мај 2019 

 Авион / 4 дена / 3 ноќевања

ВО СВЕТАТА ЗЕМЈА - ИЗРАЕЛ

Авион

23-30 Април 2019 Цена за рана уплата до 10.02.2019  - 890 евра

17-22.05.2019 Цена за рана уплата до 10.02.2019 - 449 евра

Русија – Санкт Петербург и Москва

Авион/ 7 дена/ 6 ноќевања

ТЕРМИНИ:

29.04-05.05.2019

31.05-06.06.2019             

Пролетна тура низ Лисабон

Авионска тура

Термини:

28.04 - 02.05.2019

ЦЕНА ЗА РАНА УПЛАТА ДО 05.02.2019 - 399 евра!

Убавицата на Дунав – БУДИМПЕШТА

Автобус

термин: 02.03-05.03,2019

Пролетна тура низ МАЛТА

Малтешките острови, опишани како музеј на отворено. 

термини: 22-25.03.2019 и 28.04-01.05.2019

Мадрид на пролет

Авион

5 дена / 4 ноќевања

термин:  27.04-01.05.2019 / 05-09.09.2019/ 09-13.10.2019