orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Велигденски понуди и 1-ви Мај

ЛИСАБОН И ПОРТО за Велигден и 1-ви Мај

Цена за рана уплата до 30 Март: 659€ (40.858 ден)

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 799€ (49.538ден)

Кападокија и Истанбул за Велигден (авионска тура)

ЦЕНА за РАНА УПЛАТА НА АРАНЖМАНОТ (до 30.03.2019):  419 €  (25 980, 00 мкд.)

РЕДОВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 499 € ( 30.940,00 )денари.

 

БУДВА – КОТОР – ДУБРОВНИК – ОСТРОГ

ЦРНА ГОРА

БУДВА – КОТОР – ДУБРОВНИК – ОСТРОГ

26.04-01.05.2019

5 дена / 4 ноќевања СО АВТОБУС

САРАЕВО / БОСАНСКИТЕ ПИРАМИДИ-МОСТАР-ТРЕБИЊЕ-ДУБРОВНИК-БУДВА

САРАЕВО / БОСАНСКИТЕ ПИРАМИДИ

-МОСТАР-ТРЕБИЊЕ-ДУБРОВНИК-БУДВА

За Велигден и 1 ви Мај  со автобус

 

Велигден во Кападокија (авионска тура)

Aвионска тура

термини   26 – 30.04.2019

Редовна цена на аранжманот:     339 €  (21 018, 00 мкд.)

КАПАДОКИЈА – ВЕЛИГДЕН (СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА/автобуска тура)

ВЕЛИГДЕН ВО КАПАДОКИЈА

ЦЕНА ЗА УПЛАТА ДО 28.02.2019: 169€ / 10.480 ден

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 199€ / 12.340 ден

РИМ - ФИРЕНЦА-МОНТЕКАТИНИ-ПИЗА-ЛА СПЕЗИА (ЧИНКВЕТЕРЕ)-ПОРТОФИНО-САН РЕМО-НИЦА-КАН-МОНАКО-СТ.ТРОПЕ-МИЛАНО

Teрмин: ( 29.04.2019 - 06-05.2019)

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ : 699 ЕУР (за уплата до 30.03.2019)/  РЕДОВНА ЦЕНА : 779 ЕУР

Пролетна тура: РИМ - НЕАПОЛ

ЦЕНАТА ВАЖИ ЗА ТЕРМИНИТЕ: (29.04-04.05.2019 / 06-11.09.2019)

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ : 569 ЕУР (за уплата до 30.03.2019)/ РЕДОВНА ЦЕНА: 699 ЕУР

Азурен Брег- Велигден (Милано-Ница-Кан-Сен Тропе- Монако-Монте Карло)

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ ЗА УПЛАТИ ДО  30.03.2018 :   199€ / 12340 ден

РЕДОВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:  229€ / 14.200 ден

ПОНУДА 24-27.05.2019 Фиренца - Сиена - Пиза

Фиренца - Сиена - Пиза

термин: 24.05.2019-27.05.2019

цена  за уплата до 10.04.2019: €299,00