orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Предновогодишни понуди
БОЖИЌЕН БАЗАР во МИЛАНО

БОЖИЌЕН БАЗАР во МИЛАНО

06.12 -09.12.2019

СО ДИРЕКТЕН ЛЕТ ОД СКОПЈЕ

БОЖИЌЕН БАЗАР ВО БУДИМПЕШТА

20.12.2019 – 23.12.2019

 (4 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА)

Божиќен базар во ВИЕНА

ПРЕДНОВОГОДИШНА МАГИЈА

Божиќен базар во ВИЕНА

13.12.2019 – 15.12.2019  / 3 дена / 2 ноќевања

БОЖИЌЕН МАРКЕТ на МАЛТА

14.12.2019 - 17.12.2019

СО АВИОН ОД СКОПЈE

/ 4 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА