orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Зимски прошетки
ЈОРДАН - Акаба

Рани резервации!..................Цена од: 459 €

РИМ - НЕАПОЛ

6 дена со авион / 5 НП

ЦЕНАТА ВАЖИ ЗА ТЕРМИНИТЕ: ( 06-11.12.2019 /06-11.03.2020

17-22.04.2020 и 22-27.05.2020)

Европско првенство во ракомет 2020 Виена

Цена на аранжманот без организиран автобуски превоз:

18.500 мкд. (299 евра)

ИЗРАЕЛ во февруари

09. Фебруари –  16 Фебруари 2020
(7 ноќевања / 8 дена