orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Хотели
ДОЧЕКАЈТЕ ЈА НОВАТА ГОДИНА ВО ЛИСАБОН

ЦЕНА ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО ХОТЕЛ СО 3***

РЕДОВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ :  599 ЕУР+169 ЕУР Аеродромски такси

НОВА ГОДИНА 2020 ФИРЕНЦА-ТОСКАНА

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ  ЗА УПЛАТА ДО 15.11.2019:  209 €/12.960 ден

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 229€/ 14.200 ден

НОВА ГОДИНА 2020 Соренто

ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.11: 299€/ 18.540 ден.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 329€/ 20.400 ден.

НОВА ГОДИНА 2020 РИМ-ПИЗА-ФИРЕНЦА

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ ЗА УПЛАТИ ДО  15.11.2019: 219 € / 13.580 ден.

РЕДОВНА ЦЕНА НА ПРОГРАМАТА:  239 € / 14.820 ден.

НОВА ГОДИНА 2020 ПРАГА- КАРЛОВИ ВАРИ- ДРЕЗДЕН- ВИЕНА

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ ЗА УПЛАТА ДО 15  НОЕМВРИ:  169 € / 10.480 денари

РЕДОВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 189 € / 11.720 денари

НОВА ГОДИНА 2020 ПРАГА- ДРЕЗДЕН- ВИЕНА

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ ЗА УПЛАТИ ДО 15.11.2019: 139 €/ 8.620 денари

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:  159 € / 9.860 денари

НОВА ГОДИНА 2020 ПОРТОФИНО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.11: 249€/ 15.440 ден.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 279€/ 17.300 ден.

НОВА ГОДИНА 2020 Париз- Прага- Минхен 5НП

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ ЗА УПЛАТИ ДО 15 НОЕМВРИ: 325€ / 20.150 денари     

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 345€ / 21.390 денари

НОВА ГОДИНА 2020 Париз- Прага- Минхен 4НП

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ ЗА УПЛАТИ ДО 15.11.2019: 279 € / 17.300 денари

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 299 € / 18.540 денари

НОВА ГОДИНА 2020 Милано

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ ЗАРЕЗЕРВАЦИИ ДО 15 НОЕМВРИ:  189 € / 11.720 денари

РЕДОВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:  199 € / 12.340 денари