orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Хотели
НОВА ГОДИНА 2020 Венеција

ЦЕНА ЗА УПЛАТА ДО  15.11.2019: 129 € / 8.000 ден

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:  149 € / 9.240 ден

НОВА ГОДИНА 2020 Азурен брег

10 дена - 10% дополнителен ПОПУСТ на цените за рана резервација ( попустот е важечки за резервации направени од 05-15 Ноември)

НОВА ГОДИНА во МАРОКО

КАЗАБЛАНКА-РАБАТ-МЕКНЕС –ВОЛУБИЛИС – ФЕС- БЕНИ МЕЛАЛ - МАРАКЕШ

НОВА ГОДИНА ВО ЛИСАБОН

Софија – Лисабон – Кашкаjш – Ешторил – Синтра – Кабо де Рока – Томар – Баталја – Назаре – Обидуш – Асейтао – Arabida – Евора – Лисабон – Софија

Малта – Нова година

Цена 295€/18.290,00 за рана уплата до 15.11.2019

РЕДОВНА ЦЕНА 399 € /24.738.00 денари

ЗЛАТЕН АМЕРИЧКИ ТРИАГОЛНИК ЛОС АНГЕЛЕС – ЛАС ВЕГАС – САН ФРАНЦИСКО

ТЕРМИН: од 27.12.2019  до 06.01.2020            

НОВА ГОДИНА 2020 КИПАР

Цена за рана уплата 289 евра (10.11.2019)

Редовна цена 389 евра

НОВА ГОДИНА 2020 САРАЕВО

МОСТАР – ВИШЕГРАД - МОКРА ГОРА

5 ДЕНА / 2 НОЌИ / АВТОБУС

5.310,00 ЗА УПЛАТА ДО 25.10.2019