orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Далечни патувања
ЗА 8 МИ МАРТ ВО ДВАТА ГРАДА НА МОДАТА МИЛАНО И ЊУЈОРК

8 ДЕНА / 6 НОЌЕВАЊА

Уживајте во Куба (4 ****)

НОН СТОП

ЕКЛУЗИВНА ЦЕНА НА ПАКЕТ АРАНЖМАН КУБА

ХАВАНА И ВАРАДЕРО 8 ноќевања

Посетете ја егзотичната Куба (5*****)

НОН СТОП

ЕКЛУЗИВНА ЦЕНА НА ПАКЕТ АРАНЖМАН КУБА

ХАВАНА И ВАРАДЕРО 8 ноќевања