orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Пролетни тури 2019

Мадрид за Јуни 2019

МАДРИД  

Авион / 4 дена / 3 ноќевања-

Термини: /12.06-15.06.2019/

Лисабон во Јуни

 ЛИСАБОН 

 11.06.-14.06.2019

Фиренца - Сиена - Пиза

Фиренца - Сиена - Пиза

термин: 13.06.2019-16.06.2019

цена  за уплата до 30.05.2019: €199,00

Пролетни тури во БАРСЕЛОНА

Термини: 24-27 Мај 2019 

 Авион / 4 дена / 3 ноќевања

ВО СВЕТАТА ЗЕМЈА - ИЗРАЕЛ

Авион  /  ТЕРМИНИ  / Ограничен број на места

12-16.06.2019 Цена за рана уплата до 27.05.2019 - 399 евра

18-22.09.2019

23-27.10.2019

20-24.11.2019

 

 

Мадрид на пролет

Авион

5 дена / 4 ноќевања

термин: 25-29.05.2019 / 05-09.09.2019/ 09-13.10.2019