orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Велигденски понуди 2020
КРАЛСКА ВИЕНА ЗА ВЕЛИГДЕН

АВИОН / 4 дена / 3 ноќевања    /   термин : 17-20.04.2020

Цена за рана уплата  до 15.02.2020: 249 евра

РЕДОВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 349 евра

 

Вечниот град - РИМ

Рим, не бил изграден во еден ден – и ќе ви треба повеќе од еден ден да го доживеете овој безвременски град . Вистински колаж на плоштади, пазари на отворено и неверојатни историски локалитети.

БАРСЕЛОНА КАТАЛОНСКАТА ПРЕСТОЛНИНА

Барселона – космополитски главен град на Каталонија, град на брегот на Средоземното море.  Прошетајте по улиците на градот во кој Гауди остави личен печат, воодушевете се од неговите ремек дела, црквата Саграда фамилијаа и притоа ќе имате впечаток дека сте заталкале во бајка...

Фиренца - Сиена - Пиза

Хотел 3 *** во Монтекатини Терме  /  За рана уплата до 10.02.2020  /  249 евра

Редовна цена на аранжманот:    299 евра.

РУСИЈА на пролет / МОСКВА и СТ. ПЕТЕРСБУРГ

Авион/ 7 дена/ 6 ноќевања                              

ТЕРМИН:  16-22.04.2020   И    21.05 - 27.05.2020

ЛИСАБОН И ПОРТО за ВЕЛИГДЕН

Програма ЛИСАБОН и ПОРТО

(18.04 -25.04.2020)

Авион 8 дена / 7 ноќи

ЛИСАБОН - Велигден

Термин : од 18 до 23 Април 2020 / 6 дневен аранжман со авион