orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Октомвриски патувања со автобус
Кападокија со три ноќевања со појадок

Кападокија 3НП + 1 ноќевање во Анкара - Магија и мистика

11-ТИ ОКТОМВРИ ВО ВАЛОНА

11-ТИ ОКТОМВРИ ВО КСАМИЛ И САРАНДА

11-ТИ ОКТОМВРИ: БУДВА - ОСТРОГ

БУДВА со организиран превоз

термини: 25-27,09 и  09-11.10.2020

55 € * Со вклучени 2 ноќевања без појадок

75€ * Со вклучени 2 ноќевања со појадок

 

Истанбул- царската престолнина на два континенти

Цена на аранжманот: 4.900 денари

(79 евра) за уплати до 18.септември

Редовна цена на аранжманот: 6.138 денари (99 евра)

Берат - Драч – Скадар – Тирана - Елбасан

Цена на аранжманот за уплата до 18 Септември: 7.380 денари (119 евра)

Цена на аранжманот : 8.000 денари (129 евра)

АНТИЧКА ТУРЦИЈА

КУШАДАСИ – ТРОЈА – ЕФЕС – КУЌАТА НА ДЕВА МАРИЈА – ИЗМИР

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 189 еур/ 11.720 мкд. за уплата до 14.09.2020