orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Крстарења
ЊУЈОРК-МАЈАМИ-КРСТАРЕЊЕ ПО KАРИБИТЕ (ЈАМАЈКА/КАЈМАНСКИ ОСТРОВИ/КОЗУМЕЛ МЕКСИКО/ХАВАНА

13 дена / 2 нокевања њујорк/ 2 нокевања мајами/ 7 полни пансиони на брод 

Термин: 25 април - 07 мај 2019