orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Велипоје

Хотел “Athina” 3* Велипоје

Хотел Athina е сместен во Велипоје. Има свој базен, бар и ресторан во кој се служат медитерански специјалитети на терасата покрај базенот. Гостите имаат на располагање бесплатен безжичен интернет и бесплатен паркинг.