orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Пампорово

Grand Monastery 4*

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2019 10% ПОПУСТ ( НЕ ВАЖИ ЗА ПЕРИОД ОД 30.12 ДО 01.01.2020)

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ПОСЛЕ 01.12.2019 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 24.02.2020 15% ПОПУСТ

Orpheus 4*

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 01.12.2019 10% ПОПУСТ

Perelik 5*

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 01.12.2019 10% ПОПУСТ

Pamporovo 5*

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2019 15 % ПОПУСТ

Orlovets 5*

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.10.2019 15 % ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 01.12.2019 10 % ПОПУСТ

Villas Malina 3*

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 05.11.2019 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 20.11.2019 10% ПОПУСТ

Finlandia 4*

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 20% ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 03.01.2020

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.20110 % ПОПУСТ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 03.01.2020

Grand Murgavets 4*

ЗА РЕЗЕВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 10% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.11.2019 5% ПОПУСТ

Mursalitsa Spa Hotel 3*

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2019 15% ПОПУСТ

Snezhanka 3*

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.10.2019 10% ПОПУСТ