orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Тел Авив

ВО СВЕТАТА ЗЕМЈА - ИЗРАЕЛ

Авион  /  ТЕРМИНИ  / Ограничен број на места

 

 

23-27.10.2019  (4 нокевања)  уште 2 места по цена од 549,00 ЕУР по лице

20-24.11.2019  (4 нокевања ) уште 4 места по цена од 399,00 ЕУР по лице