orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Тел Авив

ИЗРАЕЛ И КРАЛСТВОТО ЈОРДАН

ЦЕНА ЗА РАНА УПЛАТА ДО 15 НОЕМВРИ 2019 ГОДИНА 749 € / EUR  во МКД  46.438,00

 

ИЗРАЕЛ во февруари

09. Фебруари –  16 Фебруари 2020
(7 ноќевања / 8 дена