orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Барселона

Барселона за Свети Кирил и Методиј

Барселона за Свети Кирил и Методиј

Авион / 4 дена / 3 ноќевања

Термини: /  24.05.-27.05 2019

Пролетни тури во БАРСЕЛОНА

Термини: 24-27 Мај 2019 

 Авион / 4 дена / 3 ноќевања