orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Кападокија

Кападокија (авионска тура) 06-09.09.2019

Aвионска тура

термини   06-09,09,2019

 ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ ЗА РАНА УПЛАТА ДО 30.05.2019:     249 €  (15.438, 00 мкд.)

РЕДОВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ :  349 ЕУР