orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Портофино

НОВА ГОДИНА 2020 ПОРТОФИНО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.11: 249€/ 15.440 ден.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 279€/ 17.300 ден.