orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Соренто

НОВА ГОДИНА 2020 Соренто

ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.11: 299€/ 18.540 ден.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 329€/ 20.400 ден.