orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Ситонија
ANTIGONI BEACH

Цените се дадени на ден по лице за сместување во соба според табелата, за минимум престој од 5 ноќи.

Krotiri Resort

KROTIRI RESORT 4* AGIOS NIKOLAOS www.krotiriresort.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –Н