orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Виена
Пoсетете ја ВИЕНА и бидете дел од концертот на ЗДРАВКО ЧОЛИЌ

АВИОН

4 дена / 3 ноќевања   

термин : 09-12.03.2019

ВИЕНА за 8-ми Март и бидете дел од концертот на Здравко Чолиќ (лет до Братислава)

термин: 08.03-10.03.2019

АВИОН

3 дена / 2 ноќевања