orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Виена

КРАЛСКА ВИЕНА ЗА ВЕЛИГДЕН

АВИОН / 4 дена / 3 ноќевања    /   термин : 17-20.04.2020

Цена за рана уплата  до 15.02.2020: 249 евра

РЕДОВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 349 евра