orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Рим

Рим

Вечниот град – РИМ

07.11 - 10.11.2019

Авион/4 дена / 3 ноќевања

Есенско - Пролетна тура: РИМ - НЕАПОЛ

ЦЕНАТА ВАЖИ ЗА ТЕРМИНИТЕ: (18-22.10.2019    И  06-10.03.2020)  

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ : 369 ЕУР (за уплата до 10.09.2019)/ РЕДОВНА ЦЕНА: 499 ЕУР