orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Рим

Вечниот град - РИМ

ЦЕНА за рана уплата до 15.01.2020                       249€ (15.438,00 мкд)

РЕДОВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ                      299€  (18.538,00 мкд)

РИМ - НЕАПОЛ

6 дена со авион / 5 НП

ЦЕНАТА ВАЖИ ЗА ТЕРМИНИТЕ: (06-11.03.2020)

17-22.04.2020 и 22-27.05.2020)