orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Рим

НОВА ГОДИНА 2020 РИМ-ПИЗА-ФИРЕНЦА

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ ЗА УПЛАТИ ДО  15.11.2019: 219 € / 13.580 ден.

РЕДОВНА ЦЕНА НА ПРОГРАМАТА:  239 € / 14.820 ден.