orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Аман

ЈОРДАН и ИЗРАЕЛ

ТЕРМИНИ: 02-08 МАРТ 2020 / 21-27 МАЈ 2020  / 22-28.СЕПТЕМВРИ 2020 /
(6 ноќевања / 7 дена)

ЈОРДАН и ИЗРАЕЛ

ТЕРМИНИ: 02-08 МАРТ 2020 / 21-27 МАЈ 2020  / 22-28.СЕПТЕМВРИ 2020 /
(6 ноќевања / 7 дена)