orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Москва

СТ. ПЕТЕРСБУРГ И МОСКВА

СТ ПЕТЕРСБУРГ & МОСКВА 

 

6 нокевања / 7 дена 

Цена на аранжманот по рана уплата ( важи за уплата до 15 Ноември 2019) : 459 ЕУР по лице

 

Русија – Санкт Петербург и Москва

Авион/ 7 дена/ 6 ноќевања

ТЕРМИНИ:

21.05 - 27.05.2020