orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Милано

МИЛАНО - градот на високата мода

ТЕРМИНИ НА ПОАЃАЊЕ:   06.03-09.03.2020

За уплата до 25.01.2020:  199€   (12.340 денари)

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:   279€   (15.440 денари)