orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Лисабон

ЛИСАБОН И ПОРТО за ВЕЛИГДЕН

Програма ЛИСАБОН и ПОРТО

(18.04 -25.04.2020)

Авион 8 дена / 7 ноќи

ЛИСАБОН - Велигден

Термин : од 18 до 23 Април 2020 / 6 дневен аранжман со авион