orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Валета

Медитеранскиот Бисер - МАЛТА

ЦЕНА за уплата до 10.03.2020:    229€ 

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:  329€ (18.540 мкд)