orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Фиренца

Фиренца - Сиена - Пиза

ТОСКАНА :  Фиренца - Сиена - Пиза - Чин

Термини:  10-14.10.2019  / 24-28/10.2019 / 05-09.12,2019 / 16-20.01.2020 / 05-09.03.2020

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: €339,00  или во МКД 21.018,00