orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Фиренца

Фиренца - Сиена - Пиза

ТОСКАНА :  Фиренца - Сиена - Пиза - Чин

Термини:  / 05-09.12,2019 / 16-20.01.2020 / 05-09.03.2020

ЦЕНА  ЗА РАНА УПЛАТА НА АРАНЖМАНОТ (ВАЖИ ДО 15.11.2019): €239,00  или во МКД 14.820,00