orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Фиренца

НОВА ГОДИНА 2020 ФИРЕНЦА-ТОСКАНА

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ  ЗА УПЛАТА ДО 15.11.2019:  209 €/12.960 ден

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 229€/ 14.200 ден