orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Кушадаси

АНТИЧКА ТУРЦИЈА

КУШАДАСИ – ТРОЈА – ЕФЕС – КУЌАТА НА ДЕВА МАРИЈА – ИЗМИР

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 189 еур/ 11.720 мкд. за уплата до 14.09.2020