orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Истанбул

Истанбул- царската престолнина на два континенти

Цена на аранжманот: 4.900 денари

(79 евра) за уплати до 18.септември

Редовна цена на аранжманот: 6.138 денари (99 евра)