orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Халкидики

Алиа Палата Хотел 5*- 50 % попуст

Специјален пакет со 50/40/35/30/25 % проценти попуст за резервации направени во  периодите од 23/4-30/4/2019 година  а за престој во периодите 30/4 - 18/5/19.