orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602
Контакт
Контактирај не

Приказната за нашето име Орфеј лежи во неговата способност со музиката да ги шармира сите живи суштества па дури и камчињата и планините.
Па, слично како и самиот ОРФЕЈ , ние шармираме со нашата успешност да го направиме среќен секој патник поединечно.