orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Израел

ИЗРАЕЛ СО 3 НОКЕВАЊА

ИЗРАЕЛ  3 НОКЕВАЊА / 4 ДЕНА

ТЕРМИНИ: 09-12.04.2020
(3 ноќевања / 4 дена)

 

ВО СВЕТАТА ЗЕМЈА - ИЗРАЕЛ

Авион  /  ТЕРМИНИ  / Ограничен број на места

/ 24-28.09 2020 /   19-23.10.2020 / 25-29.11.2020 /