orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Австрија

Европско првенство во ракомет 2020 Виена

Цена на аранжманот без организиран автобуски превоз:

18.500 мкд. (299 евра)