orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Франција

Париз

ПАРИЗ: авион

ТЕРМИНИ:  СЕПТЕМВРИ / ОКТОМВРИ 2019

РЕДОВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:   (399 EUR)