orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Португалија

ЛИСАБОН И ПОРТО за Велигден и 1-ви Мај

Цена за рана уплата до 30 Март: 659€ (40.858 ден)

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 799€ (49.538ден)

Пролетна тура низ Лисабон

Авионска тура

Термини:

28.04 - 02.05.2019

ЦЕНА ЗА РАНА УПЛАТА ДО 05.02.2019 - 399 евра!