orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Португалија

ЛИСАБОН & ПОРТО 7 ДЕНА АВИОН од Софија ВЕЛИГДЕН

Цена за рана уплата до 20 Ноември: 599€     (37.150 денари)

РЕДОВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:759€ (47.060ден)

ТЕРМИНИ