orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Португалија

ДОЧЕКАЈТЕ ЈА НОВАТА ГОДИНА ВО ЛИСАБОН

ЦЕНА ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО ХОТЕЛ СО 3***

РЕДОВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ :  599 ЕУР+169 ЕУР Аеродромски такси

НОВА ГОДИНА ВО ЛИСАБОН

Софија – Лисабон – Кашкаjш – Ешторил – Синтра – Кабо де Рока – Томар – Баталја – Назаре – Обидуш – Асейтао – Arabida – Евора – Лисабон – Софија