orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Црна Гора

11-ТИ ОКТОМВРИ: БУДВА - ОСТРОГ

БУДВА со организиран превоз

термини: 25-27,09 и  09-11.10.2020

55 € * Со вклучени 2 ноќевања без појадок

75€ * Со вклучени 2 ноќевања со појадок