orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Италија

РИМ - ФИРЕНЦА-МОНТЕКАТИНИ-ПИЗА-ЛА СПЕЗИА (ЧИНКВЕТЕРЕ)-ПОРТОФИНО-САН РЕМО-НИЦА-КАН-МОНАКО-СТ.ТРОПЕ-МИЛАНО

Teрмин: ( 29.04.2019 - 06-05.2019)

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ : 699 ЕУР (за уплата до 30.03.2019)/  РЕДОВНА ЦЕНА : 779 ЕУР

Пролетна тура: РИМ - НЕАПОЛ

ЦЕНАТА ВАЖИ ЗА ТЕРМИНИТЕ: (29.04-04.05.2019 / 06-11.09.2019)

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ : 569 ЕУР (за уплата до 30.03.2019)/ РЕДОВНА ЦЕНА: 699 ЕУР

ПОНУДА 24-27.05.2019 Фиренца - Сиена - Пиза

Фиренца - Сиена - Пиза

термин: 24.05.2019-27.05.2019

цена  за уплата до 10.04.2019: €299,00

Велигден и 1-ви Мај во Венеција

ЦЕНА ЗА РАНА УПЛАТА ДО 25.03.2019:

259 евра (16.058 ден)

Редовна цена на аранжанот: 

339 евра   (21.018ден)