orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Италија

РИМ - НЕАПОЛ

6 дена со авион / 5 НП

ЦЕНАТА ВАЖИ ЗА ТЕРМИНИТЕ: ( 06-11.12.2019 /06-11.03.2020

17-22.04.2020 и 22-27.05.2020)

БОЖИЌЕН БАЗАР во МИЛАНО

БОЖИЌЕН БАЗАР во МИЛАНО

06.12 -09.12.2019

СО ДИРЕКТЕН ЛЕТ ОД СКОПЈЕ