orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Италија

Рим

Вечниот град – РИМ

06-09 МАРТ 2020

Авион/4 дена / 3 ноќевања

РИМ - НЕАПОЛ

ЦЕНАТА ВАЖИ ЗА ТЕРМИНИТЕ:

( 06-11.12.2019 /06-11.03.2020

17-22.04.2020 и 22-27.05.2020)

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ : 299 ЕУР (за уплата до 15.11.2019)/ РЕДОВНА ЦЕНА: 499 ЕУР

Фиренца - Сиена - Пиза

ТОСКАНА :  Фиренца - Сиена - Пиза - Чин

Термини:  / 05-09.12,2019 / 16-20.01.2020 / 05-09.03.2020

ЦЕНА  ЗА РАНА УПЛАТА НА АРАНЖМАНОТ (ВАЖИ ДО 15.11.2019): €239,00  или во МКД 14.820,00