orfej@orfej.com.mk   info@orfej.com.mk 
+389 75 409 409   +389 2 3118 602

Италија

НОВА ГОДИНА 2020 ФИРЕНЦА-ТОСКАНА

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ  ЗА УПЛАТА ДО 15.11.2019:  209 €/12.960 ден

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 229€/ 14.200 ден

НОВА ГОДИНА 2020 Соренто

ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.11: 299€/ 18.540 ден.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 329€/ 20.400 ден.

НОВА ГОДИНА 2020 РИМ-ПИЗА-ФИРЕНЦА

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ ЗА УПЛАТИ ДО  15.11.2019: 219 € / 13.580 ден.

РЕДОВНА ЦЕНА НА ПРОГРАМАТА:  239 € / 14.820 ден.

НОВА ГОДИНА 2020 ПОРТОФИНО

ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА УПЛАТИ ДО 15.11: 249€/ 15.440 ден.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 279€/ 17.300 ден.

НОВА ГОДИНА 2020 Милано

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ ЗАРЕЗЕРВАЦИИ ДО 15 НОЕМВРИ:  189 € / 11.720 денари

РЕДОВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:  199 € / 12.340 денари

НОВА ГОДИНА 2020 Венеција

ЦЕНА ЗА УПЛАТА ДО  15.11.2019: 129 € / 8.000 ден

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:  149 € / 9.240 ден